Sport & Spel

Övrevoll söndag 22 oktober kl. 12.45

Arctic Run

NORSK OAKS

På söndag rids årets sista klassiska lopp i Skandinavien, Norsk Oaks. Loppet känns svårtippat och det är tre svensktränade hästar som jagar en klassisk seger. Fredrik Reuterskiöld kommer med Mr Ascots Arctic Run, Speciale Di Giorno kommer från Lotta Månsbys stall och från Annika Sjökvists stall kommer Jakastar. De möter bland andra Bent Olsens trio Lucy Liu, De Fem Stjerner och Rajsa.

De två häcklopp som skulle ha ridits på Göteborg i onsdags flyttas till Övrevoll på söndag. Därför rids Ormus Memorial, Novishäck och Övrevolls Novishäckfinal. Det är flera fina hinderklippare som startar i dessa lopp som Varennes, Jumerirah, Beentherdonethat Moss Cloud, Harden och Lindenthaler.

Dagens streckspel är V4 och V5 och du följer tävingarna via ATG-live

Jägersro onsdag 25 oktober kl 12.20

Lands End

Onsdagslunch med Malmö Hösthandicap över raska 1200 meter som höjdpunkt, och här får vi återse Land's End, som inte har startat sedan segern i Zawawi Cup (Gr3) på Derbydagen och som fortfarande är obesegrad i fyra årsstarter.

Allt fler tvååringar kommer till start så här på höstkanten och i någon av maidenlöpningarna kan dölja sig en av nästa års stora stjärnor.

Det blir totalt tio lopp med både V4 och V5.

Tävlingarna visas även på ATG Live.

Bro Park torsdag 19 oktober

Muteki square

Bro Park bjöd på en riktig storloppskväll med V64 på torsdagen. Svenskt St Leger, årets sista klassiska löpning, fick en populär vinnare i Muteki med tränare Madeleine Smith i sadeln. Tvåårige I and I från Wido Neuroths stall stärkte sina klassiska aktier efter en mäktig uppvisning i Vinterfavoriternas Pris. Vanja Sandrup-tränade Snake Lake tog hem premiärupplagan av Magic Million och Icecapada besegrade storfavoriten Dorcia i Fillies & Mares Stakes.

 

Bro Park onsdag 18 oktober

Stolen Tango square

Bro Park arrangerade på onsdagen en lättare V4-omgång med anledning av att tävlingarna på Göteborg Galopp blivit inställda. Hemmatränarna Roy Arne Kvisla och Sandra Brolin hade en bra dag på jobbet. Båda fick göra två besök i vinnarcirkeln.

 

Visa fler

Vill du veta mer om galopp?

Är du intresserad av att lära dig lite mer om vår fartfyllda sport?

ur boxarna
Ons
25
Oktober

Kommande

Tävling på Jägersro Galopp

Hur sköter man en gräsbana under hösten?

Muteki tog hem årets sista klassiker

Fina framgångar för Reliable Man

Miljonregn i Jockeyklubben Magic Million

Nyhetsarkiv

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan