Sport & Spel

Resterande fyra tävlingsdagar på Bro Park ställs in

Tyvärr har Svensk Galopp som alla vet tvingats ställa in de två senaste tävlingsdagarna på Bro Park med kort varsel. Anledningen till de sena besluten var att man in i det sista hoppades kunna rädda tävlingsdagarna.

Dessvärre kan vi konstatera att banan inte tål temperatursvängningar och att banan binder för mycket vatten då den innehåller alldeles för stor del silt. Vi bedömer det som utsiktslöst att kunna erbjuda en tillräckligt god bana för tävlingar resten av säsongen.

Inställda tävlingsdagar 171213, 171217, 171220, 180101.
 

Bro Park söndag 10 december - INSTÄLLT!

INSTÄLLD TÄVLINGSDAG                                          INSTÄLLD TÄVLINGSDAG

På grund av banförhållanden har banveterinären i samråd med banpersonalen beslutat att ställa in dagens lunchgalopp på Bro Park. Det har varit stora skiftningar i vädret under veckan och en hel del regn har fallit. Trots att banpersonalen har arbetat hårt med banan inför tävlingsdagen är den tyvärr inte i tävlingsmässigt skick. 
 

Jägersro onsdag 6 december

Couples square

Den rutinerade jockeyduon Per-Anders Gråberg och Jacob Johansen fick båda göra två besök i vinnarcirkeln när Jägersrogaloppen satte punkt för säsongen på onsdagslunchen. Francisco Castro sadlade ut en fin maidenvinnare i form av Couples, en halvbror till treårsstjärnan Stricker. En andraplats var tillräckligt för att Julia Presits skulle säkra det lokala amatörryttarchampionatet efter en hård kamp med Jessica Vadst.

Bro Park söndag 3 december INSTÄLLT

INSTÄLLD TÄVLINGSDAG                INSTÄLLD TÄVLINGSDAG

På grund av banförhållanden har banveterinären i samråd med banpersonalen beslutat att ställa in dagens lunchgalopp på Bro Park. Det har varit stora skiftningar i vädret under veckan och en hel del regn har fallit. Under natten var det minusgrader men temperaturen stiger snabbt till följd att banan släpper på vissa partier och är ojämn. Trots att banpersonalen har arbetat hårt med banan inför tävlingsdagen är den tyvärr inte i tävlingsmässigt skick.

JULMARKNADEN KOMMER ÄNDÅ ATT HÅLLAS, GRINDARNA SLÅR UPP 12.00

På söndag är det Första Advent och vi skapar julstämning på Bro Park med en härlig julmarknad och besök av Jultomten.

 

 

Visa fler

Vill du veta mer om galopp?

Är du intresserad av att lära dig lite mer om vår fartfyllda sport?

ur boxarna

Flott seger för Elliot Öhgren i Qatar

Fegentrifinalen rids idag i Qatar

Jägersros och Blommeröds champions korade

Champions Bro Park 2017

Nyhetsarkiv

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan